"Iedereen wil toch elke dag lol, stralen en resultaat."

Mijn aanpak is erop gericht dat mensen dicht bij zichzelf komen en zelf de verbeteringen inzien die nodig zijn. Ik reflecteer, stel verrassende vragen, vind diepgang en ga schuring niet uit de weg. Daarnaast help ik vastzittende patronen te herkennen en doorbreken. Ik werk van mens naar resultaat. 

Het gevolg van mijn inbreng is dat een authentieke duurzame beweging op gang komt waarin iedereen is aangehaakt en vanuit eigen inzicht en intrinsieke motivatie werkt aan balans, goede samenwerkingen en resultaten goed voor zichzelf, het team en alles eromheen.

Meer recensies

"Madelon is een bijzondere, gedreven persoonlijkheid die resultaatgerichtheid combineert met een fijn gevoel voor waar het echt om gaat. Een topper om samen mee te groeien."
Eric ten Harkel, Directeur CoolProfs.

"Voor onze teamsessie was ik op zoek naar iemand die de sessie op een organische manier kon begeleiden en de gedachten van de mensen op een helpende manier kon omzetten naar woorden. Na het lezen van haar boek ben ik in contact gekomen met Madelon. 

 

Haar aanpak was pragmatisch en sloot goed aan bij onze manier van werken. Met haar ervaring en kennis wist ze de mensen op een juiste manier te prikkelen en werd er out-of-the-box nagedacht. Door haar sturende rol op het proces kon het team zich richten op de inhoud. Daarnaast kon ze als buitenstaander allerlei waarnemingen goed verwoorden zonder dat dit persoonlijk was.

 

Het resultaat van haar bijdrage is dat we concrete verbeteringen hebben uitgewerkt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Ik ben erg blij met haar bijdrage en blijf zeker contact met haar houden. Nogmaals dank Madelon!"

Peter Maas, Directeur ditp software