Het allerbeste bereiken in werk en leven

Ik help leiders en teams hun bevlogenheid te hervinden en deze succesvol in te zetten 
in wat er voor hen werkelijk toe doet. 

Mijn aanpak richt zich op het op gang brengen van een authentieke beweging, zodat mensen vanuit eigen inzicht en intrinsieke motivatie werken aan meer balans, goede samenwerkingen en de mooiste en beste resultaten goed voor zichzelf, hun team, de organisatie, klanten, maatschappij en uiteindelijk alles eromheen. 

Recensies

"Madelon weet met haar no-nonsense en praktische aanpak mensen intrinsiek te motiveren en te verbinden. Complexe zaken weet zij terug te scopen naar de absolute kern én hierbij te werken vanuit de situatie waar het voor eenieder echt om draait in het leven. Deze persoonlijke aanpak werkt niet alleen heel prettig, maar geeft ook veel vertrouwen, nieuwe inzichten en resultaat.
Maikel de Vries, Manager Operations ETTU.

"Madelon is een bijzondere, gedreven persoonlijkheid die resultaatgerichtheid combineert met een fijn gevoel voor waar het echt om gaat. Een topper om samen mee te groeien."
Eric ten Harkel, Directeur CoolProfs.

"Madelon weet een gevoel van vertrouwen en ruimte te creëren waarbinnen alles kan en mag. Dit zorgt ervoor dat blokkerende gedachten en patronen vrij van oordeel besproken kunnen worden en er vertrouwen en geloof ontstaat dat het ook anders kan. Haar adviezen zijn praktisch en logisch. Ze heeft veel kennis en technieken maar kan ook ‘out of the box’ denken en werken al naar gelang de situatie behoeft. Ze weet me ook steeds op een leuke en effectieve manier te verrassen."
Josta van der kolk, Founder UrbanBalance