In deze ochtendworkshop ga je met een klein groepje aan de slag om te ontdekken wat jij NU kunt doen om een ommekeer te creëren in je werk of leven. Zodat je  met energie en inspiratie werkt en leeft en bereikt waar je naar verlangt.

Misschien herken dit wel: je werkt keihard, je bent heel druk, je voelt je moe, onrustig en opgejaagd. Misschien ben je aan het einde van je latijn. Je wordt geleefd. Je hebt noch de tijd of energie om dit patroon van harde werken en geleefd worden te doorbreken. Maar zo doorgaan wil je ook niet.

In deze workshop neem je de tijd voor jezelf om in contact te komen met je verlangens en helder te krijgen wat je in de weg zit. Ik help je dit doorbreken en vervolgens acties uit te zetten om een positieve beweging te creëren, zodat jij weer het heft in handen hebt om het beste uit jezelf te halen. Iedere dag weer.

In het midden van de trampoline spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.

Als je werk en leven niet gaat zoals jij wilt, is de kans groot dat je aan de zijkant van jouw trampoline staat te springen. Dat is hard werken en niet prettig. Hoe vindt je jouw midden, zodat je dagelijks lekker en hoog springt?

Ja ik geef mij op voor de workshop 'Bereik meer kwaliteit in je werk en je leven' op 28 februari as.