Workshop vrijdagochtend 27 maart : Mijn volle vermogen benutten

In deze ochtendworkshop ga je met een klein groepje aan de slag om te ontdekken wat jij NU kunt doen om eruit te halen wat erin zit? Oftewel meer doen met je talent en ervaring? Omdat je dan op je best bent en  met energie en inspiratie werkt en leeft en bereikt waar je naar verlangt.

Misschien herken dit wel: je werkt keihard, je bent heel druk. Je weet dat je succevol bent, maar toch voelt dit niet altijd zo. Je mist passie, bevlogenheid en het gevoel dat je echt bijdraagt. Ondertussen hol je maar door en word je geleefd. Je hebt niet de tijd of energie om dit patroon van harde werken en geleefd worden te doorbreken. Maar zo doorgaan wil je ook niet.

Deze ochtend:

- Krijg je helder wat jou blij maakt:  jouw talenten en kwaliteiten 
- Je werkt jouw missie uit, oftewel hoe je jouw talent optimaal kunt inzetten
- Je krijgt inzicht en kennis hoe je direct een verandering teweeg brengt, zodat je direct betere balans en inspiratie hebt om te doen waar je blij van wordt.

In het midden van de trampoline spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.

Als je werk en leven niet gaat zoals jij wilt, is de kans groot dat je aan de zijkant van jouw trampoline staat te springen. Dat is hard werken en niet prettig. Hoe vindt je jouw midden, zodat je jouw talent benut en dagelijks lekker en hoog springt?

Vrijdagochtend 27 maart.  Kom je ook?

Start 9.30 uur - einde workshop 13.00 uur 
Locatie: De Groene afslag, Laren (NH)
Investering: € 250,- (excl 21% BTW) (Incl koffie/thee/snack en lunch)

Maximaal 4 deelnemers, dus geef je snel op.

Ja ik geef mij op voor de workshop 'Mijn volle vermogen benutten' op 27 maart as.