Van ratrace naar vrijheid

Tweedaagse life accelerator

Volledig verzorgde tweedaagse workshop op donderdag 27 
en vrijdag 28 augustus 2020 

-      Vraag jij je af hoe het anders kan? 

-      Wil je minder moeten en meer genieten?

-      Zou je los willen breken uit het keurslijf ?

-      naar meer kwaliteit, rust en aandacht voor relaties en zaken die belangrijk voor je zijn! 

Tijdens deze dagen:

·       Kom je letterlijk in beweging door te voelen, ervaren en je intuïtie te gebruiken. 
        Want mentaal weet je t allemaal wel.

·       Je werkt zowel individueel als met elkaar. 
        Je leert sneller door te reflecteren en ervaringen met elkaar te delen.

·       We werken op meerdere dimensies: fysiek, emotioneel, spiritueel, energie en mentaal. 

·       Je leert hoe je dat sluimerende gevoel van onrust achter je kunt laten.

·       Je ervaart en krijgt inzicht in hoe je los breekt uit de ratrace en het altijd maar druk  zijn.

Na deze tweedaagse heb je:

+      Jouw authentieke levensvisie: wat wil je echt en hoe wil je dit.

+      Nieuwe inzichten en handvatten hoe je direct meer rust, vrijheid en flow creëert.

+      Inzicht welke patronen en belemmeringen je in de weg zitten en hoe deze te doorbreken.

+      Nieuwe kennis en bagage hoe je het succes wat je wilt vanuit flow realiseert.

+      Je bent weer in contact met jezelf, je kracht, je verlangens.

+      Je weet hoe je geïnspireerd en gemotiveerd kunt bouwen aan jouw authentieke succes. 

+      Je hebt een plan met concrete stappen hoe je in je dagdagelijkse leven meer kunt genieten en met plezier en gemak succesvolle resultaten behaalt

JA, dat wil ik!

Ben jij ondernemer of professional en heb je interesse. Maak hieronder jouw belafspraak. Ik neem dan het programma met je door en luister naar jouw verhaal om te toetsen of jij bij de groep past en eruit gaat halen wat jij graag zou willen. 

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Ik vond de aanpak van Madelon verfrissend in vergelijking met andere ondernemerscoaches. Met humor en diepgang laat Madelon je nadenken over alle facetten die bij het ondernemerschap komen kijken. Ze laat zien dat succesvol zakendoen niet gepaard hoeft te gaan met hard werken, gebakken lucht verkopen en achter geld aan jagen. En dat je niet aan bepaalde voorwaarden hoeft te voldoen of eerst iets moet hebben bereikt, voordat je zakelijk kunt groeien. En dat stelt me gerust. 

 

Ik voel me door Madelon aangemoedigd om, vanuit alles wat ik al in me heb, van waarde te zijn voor mijn klanten. Dat maakt ook dat ik er gemakkelijker geld voor kan vragen. Het grappige is dat Madelon haar handreikingen me niet alleen inspireren om vanuit de kern in mezelf te ondernemen, maar ook in mijn dagelijks leven bewust te zijn van waar het me nou echt om gaat. Dat helpt me om gerichte keuzes te maken die bijdragen aan de kwaliteit van mijn leven én mijn onderneming. Door van het persoonlijke mijn werk te maken en het werk persoonlijk te maken, is het ondernemen voor mij nog leuker geworden. 

 Mirjan Doornbusch

 

De manier van werken van Madelon is extreem waardevol. Madelon houdt niet vast aan lijstjes, plannetjes, vastgestelde oefeningen, maar is in staat in het moment te kijken wat nodig is. Daardoor zijn de oefeningen die we tijdens de sessies doen en de gesprekken die we hebben altijd relevant. Madelon is in staat een veilige ruimte te scheppen waarin ze je tegelijkertijd voldoende prikt zodat je buiten je comfortzone durft te gaan en anders naar jezelf gaat kijken.

Wat ik ook leuk vindt, is dat Madelon helemaal niet 'moeilijk' doet over persoonlijke ontwikkeling, met veel humor, maar ook een bepaalt soort gemak, weet ze je te inspireren!'  

Charlotte van Leeuwen, Bord&Stift

 

Om mijn droom te realiseren wilde ik stappen maken maar door de hoeveelheid werk dat voor me lag, durfde ik er niet aan te beginnen. Ik heb Madelon gevraagd om met mij te onderzoeken wat ik moet doen om aan mijn droom te gaan werken. Zij ging aan de slag met een erg hands-on aanpak, iets wat mij erg aanspreekt. Ze zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde waardoor ik mij gemakkelijk openstelde, hierdoor kon zij veel bij mij bereiken.

Door de kalmte, ervaring en inzicht van Madelon, wist zij in een korte tijd een doorbraak te realiseren. Het heeft mij het inzicht gebracht dat ik nodig had om enkele zaken af te maken om te kunnen starten met mijn droom. 

 

Madelon is duidelijk, empatisch, en mede door haar ervaring kon zij perfect mij een spiegel voorhouden en dit omzetten in concrete stappen voor mij.

Stefan Pickee – Foto-Atlas

 

Met veel plezier heb ik mee gedaan aan het Groeitraject. Daar heb ik enorm veel geleerd over mijzelf (gedachten, reactiepatronen, handelingen) en inzichten opgedaan over het opzetten van een bedrijf vanuit  passie, kracht en talent, zonder daarbij het zakelijke element uit het oog te verliezen. Het delen van ervaringen met anderen heb ik als heel waardevol ervaren. Madelon heb ik leren kennen als een creatieve, gepassioneerde ondernemer en bevlogen coach, die er in slaagt om met haar humor, commerciële kennis en daadkracht ondernemers te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Janet kunst, Diadogo.


De investering voor deze volledig verzorgde tweedaagse life accelerator bedraagt € 1.270,- (exclusief 21%). In deze investering is inbegrepen de bootovertocht, koffie, thee, snacks, ontbijt, 2 x lunch, heerlijk diner, overnachting in een hut op een schip, kampvuur en volledig life accelerator programma met alle werkmaterialen. 

Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers.