Over Madelon

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van verbetertrajecten bij zowel kleine als grote (beursgenoteerde) organisaties. In 1993 begon ik in de sales in de ICT. Vanaf 2002 heb ik mijn eigen bedrijf en adviseer en coach ik leiders en hun teams. Hiervoor ben ik afgestudeerd in Sociologie (Organisatie & Beleid) en aan de HTS Confectie (Commercieel Management). 


Mijn drive komt voort uit dat ik weet hoe het voelt om hard te werken, onrustig te zijn en continu op zoek te zijn naar meer balans, zingeving en impact.
Stapje voor stapje ben ik wijzer geworden en heb ik ontdekt hoe ik het allerbeste tot recht kom. Niet door nog harder te werken, maar door naar binnen te keren en meer vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd te leven.

Op dit moment ben ik intens gelukkig, geïnspireerd en in contact. Ik leef voluit precies zoals ik altijd gewenst heb. Mijn wens nu is met nog veel meer mensen - individueel en in teams - mijn kennis te delen en hen te laten voelen en ervaren hoe je het allerbeste bereikt in je werk en leven door helemaal jezelf te zijn!