Ik vind het niet zo belangrijk
wat je doet voor de kost
waar je vandaan komt
met wie je leeft
wat je gestudeerd hebt
hoe oud je bent of
hoeveel geld je hebt.

Er zijn veel belangrijkere dingen, zoals
Hoe voel je je?
Lach je genoeg?
Heb je lief?
Geniet je?
Werk en leef je bevlogen?
Leef je het leven waarvan je droomt?

Laat mij je helpen
te voelen en ervaren
dat je de wijsheid in je hebt
om gelukkig te zijn en succes te hebben
om goed voor jezelf
en ook voor anderen te zijn.
Elke dag weer.

 Madelon 2019


Als ik terugkijk wist ik eigelijk als klein meisje al waar het in het leven echt om draait. Van mijn omgeving krijg ik dan ook vaak terug dat ik altijd mijn eigen koers vaar. Waarbij ik mij niet laat leiden door uiterlijke franjes en het systeem. 

Toch heb ook ik een heel groeipad achter de rug. Stapje voor stapje ben ik wijzer geworden en dichter bij mezelf gekomen. Niet door nog harder te werken, maar door te luisteren naar mijn intuïtie en mijn hart en te durven kiezen voor wat klopt voor mij. Het resultaat van mijn ontwikkeling is dat ik mij nu vrij voel, weet waar ik voor sta en ik geïnspireerd en effectief richting geef aan mijn ideale leven. Ik ben intens gelukkig en daarvoor ben ik dankbaar.

Mijn zoektocht heeft opgeleverd dat ik altijd doorzie waar het in de kern om draait en welke beweging nodig is om het beste te bereiken. Daarnaast snap ik de werking van geld als middel en hoe je geld, commercie en systemen optimaal inzet om je talent en inspiratie om te zetten in bevlogenheid en succes. 

Je bent hier om een fantastisch leven te hebben. En juist door het beste leven voor jezelf te creëren kun je ook het meeste betekenen voor je omgeving.