Ik ben bevlogen, werk snel, confronterend en met humor. Mijn drive is dat je lekker in je vel zit, in je kracht staat en dat je met gemak en plezier lekker samenwerkt en mooie resultaten bereikt.

Mijn aanpak

Ik vertel niet wat je moet doen, maar laat mensen de antwoorden zelf vinden: empowerment dus. Ik faciliteer in helder krijgen waar het echt om gaat en help doorbreken wat in de weg zit. Dit doe ik door vragen stellen, spiegelen en nieuwe perspectieven te bieden. Ik laat mensen voelen en ervaren wat klopt; lekker concreet en gevoed vanuit intuïtie en gevoel. Ik zorg voor draagvlak en eigenaarschap, zodat je stap voor stap de groei realiseert die je voor ogen hebt.

Mijn belofte

Bij mij is resultaat een gegeven. Zakelijk en persoonlijk. Al in één sessie ontstaat inzicht, overzicht en regie om te verbeteren en groeien. Dit lukt omdat ik van binnen naar buiten werk, potentieel gedreven. Mensen komen in beweging als ze zelf tot inzicht en keuzes komen. Ik werk niet met kunstjes of methoden. Ik voel in het moment aan wat nodig is en wat klopt. Zo ga je zelf herkennen hoe je beslissingen neemt die kloppen. Resultaten volgen met plezier, een goed gevoel en positieve energie als basis.

Wat er verder over mij
te vertellen valt

  • Na 8 jaar in de rol van sales binnen ICT ben ik in 2002 voor mezelf begonnen om te werken op mijn manier.
  • Ik denk altijd win/win/win en ik zie altijd hoe je waarde kunt creëren.
  • Ik hou van lachen en vind het belangrijk zaken niet te zwaar te maken.
  • Ik ben snel: ik hou van tempo!
  • Ik ben graag op het water: zeilend, op een bootje of een plank.
  • Ik ben schipper en organiseer leuke teamuitjes op Flo: zie www.ZijVaart.nl
  • Ik heb een geweldig gezin met mijn grote liefde Kees en twee helden van kinderen Kees en Lot.
Wat anderen over mij zeggen