Over Madelon

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen (1-op-1 en teams) en adviseren in commerciële trajecten bij zowel kleine als grote (beursgenoteerde) organisaties. In 1993 begon ik in de sales in de ICT. Vanaf 2002 heb ik mijn eigen bedrijf. Hiervoor ben ik afgestudeerd in Sociologie (Organisatie & Beleid) en aan de HTS Confectie (Commercieel Management). 


Mijn drive komt voort uit dat ik doorzie hoe je het allerbeste bereikt. Ik weet altijd met een paar vragen tot de kern te komen wat mensen nu echt drijft of blokkeert. Daarnaast snap ik de werking van geld als middel en hoe je geld, commercie en systemen optimaal kunt inzetten om je talent en inspiratie om te zetten naar bevlogenheid en succes. 

Ook ik heb een heel groeipad achter de rug met toppen en dalen. Stapje voor stapje ben ik wijzer geworden en dichter bij mezelf gekomen. Niet door nog harder te werken, maar door naar binnen te keren en meer vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd te leven.
Op dit moment ben ik intens gelukkig, geïnspireerd en in contact. Ik leef voluit precies zoals ik altijd gewenst heb. Mijn wens nu is met nog veel meer mensen - individueel en in teams - mijn kennis te delen en hen te laten voelen en ervaren hoe je het allerbeste bereikt in je werk en leven door helemaal jezelf te zijn!