Ik geloof en heb zelf ervaren dat je pas echt succesvol kunt zijn als je helemaal jezelf bent. Om dit te bereiken dien je op zoek te gaan naar antwoorden in jezelf en jouw unieke pad te vinden. Alleen jij weet en voelt wat werkt voor jou en waar jouw vrijheid, voldoening en impact ligt.

Mijn belofte

Ik vertel niet wat je moet doen, maar laat je de antwoorden zelf vinden: echte empowerment dus. Ik begeleid je helder te krijgen waar het je echt om gaat en help je doorbreken wat in de weg zit. Dit doe ik door vragen stellen, spiegelen en nieuwe perspectieven te bieden. Ik laat je voelen en ervaren wat klopt; lekker concreet en gevoed vanuit intuïtie en gevoel. Daarnaast help ik je jouw inzichten omzetten naar praktische oplossingen en acties die werken.

Mijn achtergrond

Na 10 jaar actief in de commercie binnen de ICT ben ik in 2002 gestart als ondernemer. Ik weet hoe het is om succesvol te zijn maar tegen mijn gevoel in te werken: resultaatgericht, vanuit mijn hoofd en altijd onderweg naar meer. Nog steeds is resultaat bij mij een gegeven, alleen zorg ik dat resultaten volgen met plezier, vanuit een goed gevoel en positieve energie als basis. Zo leer ik je jouw flow herkennen, waarin je moeiteloos creëert en vanuit flow en vrijheid beweegt.

Wat er verder over mij te vertellen valt

  • Ik ben dol op mijn werk, omdat ik zo graag echt contact maak met mensen.
  • Ik hou van lachen en vind het belangrijk zaken niet te zwaar te maken.
  • Ik ben snel: ik hou van tempo!
  • Ik ben graag op het water: zeilend, op een bootje of een plank.
  • In Corona-tijd heb ik mijn schip Flo gekocht als kantoor en werklocatie. Dat werkt echt super leuk!
  • Ik organiseer dus ook teamuitjes op het schip (maar ook op locatie), zie www.ZijVaart.nl
  • Ik heb een geweldig gezin met mijn grote liefde Kees en twee helden van kinderen Kees en Lot.
Wat anderen over mij zeggen