Ik vind het niet zo belangrijk
wat je doet voor de kost
waar je vandaan komt
met wie je leeft
wat je gestudeerd hebt
hoe oud je bent of
hoeveel geld je hebt.

Er zijn veel belangrijkere dingen, zoals
Hoe voel je je?
Lach je genoeg?
Heb je lief?
Geniet je?
Werk en leef je bevlogen?
Leef je het leven waarvan je droomt?

Laat mij je helpen
te voelen en ervaren
dat je de wijsheid in je hebt
om gelukkig te zijn en succes te hebben
om goed voor jezelf
en voor anderen te zijn
elke dag weer.

  Madelon 2019


Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen en adviseren in groeitrajecten bij zowel kleine als grote organisaties. In 1993 begon ik in de sales in de ICT. Vanaf 2002 heb ik mijn eigen bedrijf. Hiervoor ben ik afgestudeerd in Sociologie (Organisatie & Beleid) en aan de HTS Confectie (Commercieel Management). 

Mijn drive komt voort uit dat ik doorzie hoe je het allerbeste bereikt. Ik weet altijd met een paar vragen tot de kern te komen wat mensen drijft of blokkeert. Daarnaast snap ik de werking van geld als middel en hoe je geld, commercie en systemen optimaal inzet om je talent en inspiratie om te zetten naar bevlogenheid en succes. 

Ook ik heb een heel groeipad achter de rug. Stapje voor stapje ben ik wijzer geworden en dichter bij mezelf gekomen. Niet door nog harder te werken, maar door naar binnen te keren en te voelen en doorleven wat klopt voor mij. Het resultaat van mijn zoektocht is dat ik mij nu vrij voel, weet waar ik voor sta en geïnspireerd en effectief richting geef aan mijn ideale leven. Ik ben intens gelukkig en daarvoor ben ik zo dankbaar.

Mijn wens nu is met nog heel veel mensen mijn kennis te delen en hen te laten voelen en ervaren hoe je vanuit je innerlijke wijsheid en contact met jezelf het allerbeste uit je leven haalt. Goed voor jezelf en je omgeving.