Dit groeiboek helpt je in zeven stappen ontdekken hoe je jouw drijfveren vertaalt naar een strategie waarmee je continu waarde en groei genereert.

Na het doorlopen van de stappen:

  • Weet je wat je echt wilt.
  • Heb je je talenten helder.
  • Heb je houvast hoe in je kracht te staan en los te breken van beperkende overtuigingen.
  • Heb je jouw zakelijke focus helder hoe jij met plezier en gemak waarde creëert voor jou klanten
  • en je hebt een strategie om vanuit flow de beste resultaten te behalen.

Een lekker vlot geschreven boek dat je helpt écht tot de kern te komen van wat jou drijft en waar je talent ligt. Bij mij zorgde dit al direct voor groei van mijn business.
Mariska Cornelissen, MarisCommunicatie


Ik heb helder wat mijn passie is, waar ik goed in ben en wat mijn pad is voor de groei van mijn bedrijf in de toekomst.
Mijke de Bruijn, Bruvoure

Een boek met hele praktische handvatten voor ondernemers met ambitie, die willen groeien als ondernemer en als mens.
Corinne Jaspers, Hulsbergen holding BV

Een video bij elke stap

Inleiding

De zeven stappen

Voor plezier & resultaat

Stap 1: Doel

Wat wil je echt?

Als je een doel stelt, kun je richting geven aan je groei.

Stap 2: Talent

Waar ben je goed in?

In het midden van de trampoline spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.

Stap 3: Kracht

Hoe kom je tot recht?

Als je lekker in je vel zit, volgt het resultaat vanzelf.

Stap 4: Bedrijf

Hoe stem je je bedrijf af op jou?
Welke waarde voeg jij toe aan jezelf èn je klanten? 


Stap 5: Strategie

Langs welke weg en met welke middelen?
Het bedrijf met de beste strategie heeft het meeste succes.

Stap 6: Geld

Hoe maakt geld jou gelukkig?
Als geluk geld maakt, maakt geld heel gelukkig.

Stap 7: Continu groeiplan

Hoe houd je de groei erin?
Hoe blijf je continu groeien?

Meer boekrecensies

Dit werkboek was voor mij verhelderend en motiverend. Het gaf mij een inspirerende stok achter de deur om mijn plannen en ideeën om te zetten in concrete daden. ik heb nu helder waar ik naartoe wil en kan dit duidelijk verwoorden. Hierdoor kan ik richting geven aan mijn Groei.
Anne-Marije van Riet, Beweging in ontwikkeling

Ik vond dit Groeiboek heel verfrissend en origineel. Het helpt om te herkennen en erkennen met welke drijfveren je in het leven staat en de invloed die dat heeft op de keuzes als ondernemer. De aanpak van Madelon maakt dat je met de opdrachten aan de slag gaat. 
Ellen Langerak, Mozobags

Duidelijk en pragmatisch. Ik voel mij zekerder in contacten met andere partijen. Aanrader voor starters, maar ook zeker voor ondernemers die al wat langer meedraaien en zoekende zijn.
Oscar Nijst, ON Education & Consultancy

Heerlijk om weer vooruit te gaan en te werken aan zaken waar je helemaal achter kunt staan.
Barbara Wassenaar , BW Vastgoed

Door het lezen van het groeiboek ben ik dichter bij de kern van mijn competenties gekomen en weet ik beter wat ik zakelijk wil. Ik zie nu meer mogelijkheden om op een flexibele en leuke manier zakelijk te blijven groeien. 

Het boek is lekker en goed geschreven waardoor je het stappenplan gemakkelijk begrijpt. Hierdoor is het ook gemakkelijk om ermee aan de slag te gaan. Het biedt een prachtig handvat om als ondernemer enthousiast mee door te blijven groeien.

Marc van Megen, Van Megen Product Design

Madelon voorziet met het ‘Groei doe-het-zelf’ op een inspirerende manier in een grote maatschappelijke behoefte. Ze biedt beginnende ondernemers precies wat ze nodig hebben om op eigen kracht en vanuit passie het bedrijf neer te zetten dat het beste bij hen past en de meeste kans biedt op succes.
Dit boek is een belangrijke stap vooruit in het breed beschikbaar maken van een methode die echt hout snijdt in het ontwikkelen van ondernemerschap. Van harte aanbevolen!
Reynt-Jan Sloet van Oldruitenborgh, 
Coördinator ondernemerschapsonderwijs 

Ik ben dol op praktische boeken. Het Groeiboek is er daar een van. Nadat ik zelf met het werkboek had gewerkt, heb ik het voor twee vriendinnen aangeschaft en zijn we met zijn drieën de stappen gaan maken.

 

Het boek helpt ons alles op een rijtje te zetten. Het zet je aan het denken en geeft nieuwe gespreksstof. Ideeën en hersenspinsels die al langer in onze gedachten spookten worden nu concreet uitgesproken. Het boek dwingt ons daartoe en zet ons hierdoor in beweging. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd om je verder te ontwikkelen.

 

We hebben er echt wat aan! En zo met zijn drieën groeien a.d.h.v. het boek is waanzinnig leuk. Het hebben van het boek is trouwens al leuk. Een sieraad op mijn bureau.

Jeichien Plantema, Perfect Events

Het is een heel praktisch boek, heel fijn dat het in 7 stappen is verdeeld, je kunt alle tijd nemen om elke stap op je eigen tempo te verwerken, heel veel oefeningen in een stap, die je echt aan het denken zetten en mij enorm geholpen hebben met het opnieuw focussen van mijn bedrijf, en welke keuze ik wil maken. 

Ik weet zeker dat het voor iedereen die een eigen bedrijf heeft een echte aanrader is of je nu in de opstartfase zit of al jaren bestaat . Even wat zelfdiscipline hebben om te beginnen, maar ja dan heb je zoveel tijd over daarna om werkelijk te doen wat goed voelt en weet je ook weer waar je focus ligt, heerlijk om als maar te springen in het midden van de trampoline, met tegelijk een vlieg en down-to-earth gevoel!

Kathelijne van Reijen, Ali Lamu | De Strandhanddoek

Direct te bestellen voor € 35,70.