"In het midden van de trampoline spring je het lekkerst, het makkelijkst en het hoogst"

Ik geloof dat iets pas kan groeien als het in de kern klopt. Oftewel als ieder individu werkt aan zijn of haar persoonlijke groei en met passie bijdraagt komt er een organische stroom op gang goed voor alles en iedereen. 

In mijn begeleiding zorg ik voor diepgang, reflectie en zelfinzicht en zorg ik dat men zelf tot inzicht komt welke stappen nodig zijn om zowel plezier als de beste resultaten te bereiken. Ik werk op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau en maak bewust zowel in persoonlijke als zakelijke groei. 

Meer recensies

"Madelon is een bijzondere, gedreven persoonlijkheid die resultaatgerichtheid combineert met een fijn gevoel voor waar het echt om gaat. Een topper om samen mee te groeien."
Eric ten Harkel, Directeur CoolProfs.

"Voor onze teamsessie was ik op zoek naar iemand die de sessie op een organische manier kon begeleiden en de gedachten van de mensen op een helpende manier kon omzetten naar woorden. Na het lezen van haar boek ben ik in contact gekomen met Madelon. 

 

Haar aanpak was pragmatisch en sloot goed aan bij onze manier van werken. Met haar ervaring en kennis wist ze de mensen op een juiste manier te prikkelen en werd er out-of-the-box nagedacht. Door haar sturende rol op het proces kon het team zich richten op de inhoud. Daarnaast kon ze als buitenstaander allerlei waarnemingen goed verwoorden zonder dat dit persoonlijk was.

 

Het resultaat van haar bijdrage is dat we concrete verbeteringen hebben uitgewerkt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Ik ben erg blij met haar bijdrage en blijf zeker contact met haar houden. Nogmaals dank Madelon!"

Peter Maas, Directeur ditp software