Krijg inzicht en praktische oplossingen

Soms voelt een situatie binnen je bedrijf niet goed en kun je maar lastig je vinger erop leggen wat er niet klopt. Gedoe met klanten, medewerkers, samenwerkingen die stroef verlopen, opdrachten die uitblijven of een structureel te hoge werkdruk.

Wat zou het lekker zijn hier eens over te sparren. Met een gesprekspartner die zakelijk meedenkt en jou confronteert met waar jij deze situatie mede laat ontstaan. Kortom een frisse van buitenaf van een ervaren facilitator die jou begrijpt en inzicht geeft en meedenkt in oplossingen die voor jou kloppen. Met als gevolg dat je weer met plezier in volle vaart verder kunt groeien.

Voor wie?

Voor ervaren CEO’s, ondernemers en professionals die goed zijn in wat zij doen en graag geïnspireerd worden door een stevig gesprek en andere invalshoeken.

Aanpak

Zakelijk inzicht en persoonlijke ontwikkeling breng ik samen. Ik stel confronterende vragen, denk met je mee wat de kern van de uitdaging is en geef je vervolgens praktische oplossingen om direct acties en beslissingen te nemen.

 

Ik kijk en denk met je mee waar het je om gaat. Ik laat je voelen en ervaren hoe het voor jou klopt zodat je met een goed gevoel gaat groeien: waardevol en door jezelf te zijn.

Ik ga diep, werk snel en kom tot de kern waardoor je tot verrassende inzichten komt. Ik sluit aan bij wat voor jou werkt. Ik maak het helder, eenvoudig en breng humor in. Ik geef je vertrouwen en begeleid je stap voor stap te veranderen en groeien naar jouw doelstellingen.

De sessie bestaat uit:

  • Een telefonsiche intake vooraf
  • Live of zoom sessie van circa 1,5 uur op zeilschip Funfactor of op locatie naar keuze
  • E-mail met samenvatting en aanbevelingen na afloop.

Resultaat

  • Je hebt helder waar het je echt om gaat en hoe je direct de eerste stappen zet om dit te bereiken.
  • Je ziet in wat jouw aandeel is en hoe jij persoonlijk hier mee om gaat.
  • Je hebt praktische inzichten, structuur en tools waarmee je verder kunt.
  • Doordat je alles weer helder hebt om een manier die klopt voor jou heb je vertrouwen in je groei. Dat geeft direct rust en energie!

Over Madelon

Mijn achtergrond is commercie. Ik heb ervaring bij zowel grote als kleine bedrijven. Ik zie altijd win/win, de kern waar het om draait en wat nodig is om de juiste beweging op gang te brengen; zakelijk en persoonlijk. Ik werk snel, pragmatisch, hou van actie en van lachen.

Sinds een jaar werk ik op het water. Nu op Funfactor een 44 foot’s zeilschip in Marina Muiderzand.

Boek jouw sessie

Boek hieronder jouw sessie. Ik neem zsm contact met je op voor een intake en de planning.

Eerst kennismaken?

Dat kan natuurlijk ook. Stuur een e-mail en dan plannen we een zoomafspraak.

Ervaringen van deelnemers