Jouw authentieke weg

Omdat niemand later wil denken ‘had ik maar …’.

Met een strategiesessie krijg je helder hoe je alle bagage van kennis, vakmanschap en ervaringen omzet in kansen en mogelijkheden binnen jouw omgeving.  We halen al je gedachten, verlangens en ideeën op van wat je onbewust  al weet en maken de balans op wat de volgende stappen zijn in je leven en loopbaan. Het resultaat is jouw persoonlijke strategie uitgewerkt in een compact rapport met visie,  plan van aanpak acties in aanbevelingen.

Jij weet het

Alles is er al. Jij weet het al. Mijn bijdrage is kritisch doorvragen en reflecteren zodat overzicht en inzicht ontstaat en jij helder krijgt wat en hoe verder.

Met deze inzichten ga je groeien op jouw manier. Jouw unieke pad. Zo ga je vanuit flow groeien. Moeiteloos. Als vanzelfsprekend ben je succesvol vanuit wie jij bent. Uniek en waardevol.

 

Aanpak

  • We gaan een dag(deel) met elkaar in gesprek waarin we alle verlangens, ideeën, ervaringen en mogelijkheden in kaart brengen.
  • Ik daag je uit zowel zakelijk als persoonlijk je drijfveren en visie te delen; jij mag lekker brainstormen, ik maak het lekker concreet.
  • Ik stel  vragen waardoor jij jouw antwoorden zelf ontdekt, vanuit jouw intuïtie en getoetst aan jouw hart.
  • Na de sessie neem ik twee tot vier weken de tijd om jouw antwoorden te ordenen tot een  strategie met duidelijke richting en overzicht aan mogelijkheden hoe je je verder kunt groeien en ontwikkelen.

Ik faciliteer en jij bepaalt jouw bestemming. Met een plan van aanpak vol met concrete acties en plannen die je samen op het water hebt ontdekt.

Zo weet je precies wat jouw koers is, wat jouw kansen en mogelijkheden zijn en aanbevelingen hoe je verder kunt groeien.

Plan jouw sessie

Neem contact op dan luister ik naar je vraag en plannen we een sessie.

Eerst kennismaken?

Eerst toetsen of er een match is? Laten we kennismaken.

Ervaringen van deelnemers