Groeien voor plezier en resultaat

Het potentieel ligt voor het oprapen.  De kunst is om de stroom op gang te brengen en de energie te volgen zodat blijvende groei van binnenuit ontstaat.

Als coach en facilitator zorg ik voor open gesprekken waarin iedereen zich uitgenodigd voelt zijn inzichten, kennis en verlangens te delen. Hierbij gaan we schuring niet uit de weg, ruimen we op wat in de weg zit en creëren we een cultuur waarin iedereen actief bijdraagt en meedenkt om met plezier te blijven groeien.

 

Mijn visie op groei

Groeien is een middel om het allerbeste naar boven te halen. Hoe authentieker iets is, hoe makkelijker resultaten volgen. Ik geloof erin dat alles al aanwezig is. In plaats van forceren en hard werken  bereik je sneller en mooiere resultaten door een stap op te plaats te doen en gezamenlijk te analyseren hoe het nu echt gaat. Vervolgens is het zaak te erkennen wat wel en wat niet werkt en mensen de ruimte te geven een positieve flow op gang te brengen.

Wie, wat, waarom en wat levert het op?

Voor wie
Voor bewuste ondernemers die het beste voor heeft met zijn mensen en die op gezonde wijze willen groeien.

 

Wat
Ik begeleid en daag mensen uit. Ik sluit aan bij wat aanwezig is. Ik kijk en doorzie waar het klopt. Ik breng jullie terug bij de kern waar het echt omgaat. Ik ga schuring niet uit de weg. Mijn doel is ieder in zijn kracht. Ik wil de kwaliteit van werken en leven van iedereen verhogen, omdat ik geloof dat je dan als geheel het beste resultaat krijgt waar iedereen blij van wordt.

Is dit moeilijk? Nee. Het gaat erom echt ruimte te durven geven aan het potentiëel dat aanwezig is. Durf je echt organisch te laten ontstaan wat er aanwezig is. De disruptie ruimte geven, zodat synergie ontstaat en de mooiste resultaten het gevolg zijn.

 

Waarom
Omdat ik  geloof dat als mensen blij zijn groei een gegeven is. De mens centraal. Hun in gelegenheid stellen het beste uit zichzelf te halen. Werk mag leuk zijn. Je mag genieten, voluit gaan, het allerbeste willen voor jezelf. Want als iedereen zijn volle potentieel benut, juist dan kun je van betekenis zijn en maximale impact hebben op de mensen om je heen en positief bijdragen. Winst en omzet zijn een gezonde uitkomst.

Wat levert een groeitraject op:

  • Motivatie en betrokkenheid van medewerkers.
  • Ieder in zijn kracht, positieve energie, goede samenwerkingen en dialogen.
  • Pro-actieve inzet, medewerkers gaan zelf aan de slag met verbeterplannen.
  • Ontketenen van creativiteit en continue groei initiatieven.
  • Een cultuur van samenwerken en vertrouwen.
  • Je weet vanuit alignment en flow te groeien, waardoor kansen en mogelijkheden naar je toekomen.

Interesse?
Voor dit traject is het belangrijk dat we een intakegesprek hebben. Hierin toetsen we of er een klik is en of ik voor jouw team en bedrijf de waarde kan beloven waar ik voor sta.

Start met een Strategiedag

Zet een eerste stap. Plan een intake.

Zijn wij een match?

Eerst eens kennismaken? Ik luister graag naar jouw situatie en samen stemmen we af of wij een match zijn.