Authentieke teamdynamiek

Ervaar met jouw team een unieke dag op het water (of op locatie) waarin je met elkaar op actieve inspirerende wijze aan de slag om gezamenlijke acties en verbeterplannen te maken. Als begeleider zorg ik voor open gesprekken, waarin iedereen zich uitgenodigd voelt zijn inzichten, kennis en verlangens te delen. Daarnaast reflecteer ik op valkuilen en patronen en help ik structuur aanbrengen zodat we tot concrete verbeterplannen komen. Plannen gedragen door het gehele team.

Visie

Ik geloof in potentieel gedreven groei. Ofwel een team of bedrijf laten groeien doorat iedereen zijn kwaliteiten en talenten in brengt en eigenaarschap neemt om positief bij te dragen aan gezamenlijk doelstellingen. Zo breng je een authentieke stroom op gang, zodat blijvende groei van binnenuit ontstaat.

Als iedereen zijn inzichten, kennis benut en zijn plek pakt, juist dan heeft ieder maximale impact en kan zo positief bijdragen. Werkplezier en mooie resultaten zijn dan een logische uitkomst.

Aanpak & opbrengst

Ik begeleid en daag mensen uit. Ik sluit aan bij wat aanwezig is. Ik kijk en doorzie waar het klopt. Ik breng jullie terug bij de kern waar het echt omgaat. Ik ga schuring niet uit de weg.

 

Zo help ik jullie de flow te vinden, de gemakkelijke weg, door van binnen naar buiten te werken. Dat doe ik door vragen te stellen en vooral niet veel te doen: ik laat jullie juist zelf je mogelijkheden herkennen.

 

Mijn doel is ieder in zijn kracht. Ik wil de kwaliteit van werken en leven van iedereen verhogen, omdat ik geloof dat je dan als geheel het beste resultaat krijgt waar iedereen blij van wordt.

 

Het gaat erom echt ruimte te geven aan het potentiëel dat aanwezig is. Durf je echt organisch te laten ontstaan wat er aanwezig is. De disruptie ruimte geven, zodat synergie ontstaat en de mooiste resultaten het gevolg zijn.

 

Resultaten

  • Motivatie en betrokkenheid van medewerkers.
  • Ieder in zijn kracht, positieve energie, goede samenwerkingen en dialogen.
  • Onderling begrip en verdieping.
  • Pro-actieve inzet, medewerkers gaan zelf aan de slag met verbeterplannen.
  • Ontketenen van creativiteit en continue groei initiatieven.
  • Een cultuur van samenwerken en vertrouwen.
  • Synergie

 

Plan jouw teamdag

Neem contact op dan luister ik naar jullie vraag en doe ik een voorstel.

Eerst kennismaken?

Laten we kennismaken.