Aanbod

Verandering lukt alleen stap voor stap. In het begin heb je misschien nog een ongedefinieerd verlangen en kijk je er als berg tegenop. Juist door te beginnen zal stap voor stap duidelijk worden waar jouw unieke pad je heen leidt. Ik laat je voelen en zien hoe jij het heft in handen kunt nemen, waardoor je direct vertrouwen voelt en de antwoorden vindt op wat je zoekt.

Alle adviezen, begeleiding en coaching zijn gericht om jou te ondersteunen in het creëren van doorbraken en zetten van praktische stappen naar authenticiteit, diepgang en werken en leven vanuit vrijheid en overvloed.

Tweedaagse life accelerator:
Van ratrace naar vrijheid

Hoe je kijkt is wat je creëert. Wil jij verandering in je werk, leven en relaties, begint dat met bewustwording van je huidige visie en patronen.

Deze twee dagen zijn jouw wake up call. Wat werkt wel en wat werkt niet in je leven? En wat maakt nou dat je staat waar je nu staat? Je wordt je bewust van jouw groeimindset en wat ervoor nodig is de verandering voor elkaar te krijgen waar jij naar verlangt.

Tijdens deze tweedaagse:

 • kom je letterlijk in beweging door te voelen, ervaren en je intuïtie te gebruiken. Want mentaal weet je 't allemaal wel.
 • Je leert hoe je dat sluimerende gevoel van onrust achter je laat.
 • Je leert jezelf vrij te maken van blokkades en belemmeringen zodat je daadwerkelijk jezelf kunt zijn een je eigen keuzes kunt maken. 


Je gaat naar huis met:

 • Een helder beeld van jouw authentieke levensvisie. Wat wil je echt? En hoe wil je het?
 • Je hebt inzicht en ervaren wat je in de weg zit en hoe je dit kunt doorbreken.
 • Je bent bewust en kijkt vanuit een nieuw perspectief hoe je jouw visie vanuit flow kunt realiseren.
 • Je hebt een plan met concrete stappen en focus om impact te maken en de resultaten te creëren waar jij naar verlangt. 


En verder:
Voel je je weer krachtig, energiek en vol vertrouwen om los van negatieve overtuigingen en de mening van anderen je eigen keuzes te maken en te leven conform jouw waarden en waarheid. Je weet waar je staat, voor gaat en hoe je creëert waar je zo naar verlangt.

Eerste tweedaagse: 27/28 augustus, twee geweldige dagen op het prachtige eiland Pampus! Volledig verzorgd, slapen in je eigen hut op een schip aangemeerd aan Pampus. Vraag via onderstaande link om meer informatie of bel mij direct om te toetsen of dit iets voor jou is!
Maximaal 8 deelnemers.

Driemaanden traject: Stap in jouw grootsheid

Ben jij toe aan actie? Je wilt direct verandering?
Want je realiseert je dat zo doorgaan uiteindelijk ten koste gaat van je werk, je relaties en uiteindelijk jezelf. 

In drie maanden begeleid ik je de kloof te overbruggen tussen je huidige positie en je nu nog ongedefinieerde verlangen naar werken en leven vanuit jouw waarden en waarheid. 

Gedurende deze drie maanden wisselen we live sessies af met geregelde calls. We werken intensief samen om patronen te doorbreken en nieuwe manier van voelen, denken en kijken aan te leren zodat je meer gaat ontvangen en je werk en leven richting geeft afgestemd op wat klopt bij jou.

De coaching en reflectie raken zowel jouw persoonlijke als zakelijke groei. Wil je meer impact en van betekenis zijn, begint dat altijd bij hoe jij in schoenen staat en kijkt naar de wereld. Door de coaching geïntegreerd te laten plaatsvinden met je dagdagelijks leven, breng je nieuwe inzichten direct in de praktijk en zie je en ervaar je direct de impact van jouw nieuwe groeimindset.

Na drie maanden

 • Heb jij jouw verlangen helder en omgezet naar praktische stappen om dit te bereiken. 
 • Heb je beperkende patronen leren loslaten. 
 • Kijk je vanuit een nieuw perspectief.
 • Weet je wat je wilt, hoe je dit direct bereikt en je je omgeving mee neemt in jouw groei.
 • Pluk je de eerste vruchten van leven en werken op jouw voorwaarden, zowel financieel als persoonlijk. 


Een individueel traject iets voor jou?
Kies jij voor persoonlijke begeleiding, gedurende drie maanden werken we nauw samen. Neem contact op voor meer informatie.

Liever met een groep: start september 2020. Vraag alvast naar het programma. 

Door de sessies met Madelon ben ik relaxter, flexibeler en daardoor ook veel creatiever! Ik kan me nu focussen op waar ik blij van word en dat heeft me zelfs een nieuwe baan opgeleverd! Stefan Buijsingh

Madelon is een warm, gezellig mens en als professional een coach die heel goed in haar vak is en heel duidelijk
tempo maakt. In die tempo ligt de kracht van het traject. Madelon focust daar waar je het nodig hebt. Je gaat echt aan het werk met haar; op tempo, kritisch zonder oordeel en mét resultaat. Eva Vester, VeranderVerzuim


Ik heb Madelon leren kennen als iemand die meteen bij de kern komt. Door haar ervaring, gevoeligheid en inzicht in wat mensen drijft is ze ontzettend effectief om in no time de pijn bloot te leggen. Ze geeft je vertrouwen en begeleid je op een hele fijne manier naar wat er wezenlijk toe doet om vervolgens dat te transformeren. Resultaat is bij haar een gegeven. Gwendel Kusters, Ondernemer/Directeur